Energie

NRG Compleet is een ervaren en onafhankelijk inkoopcollectief dat zorgt voor een laag energietarief voor onze leden. Het belang van kostenreductie is ons bovendien zeer bekend. Wij hebben naast ondernemers ook ingenieurs in huis. Onze ervaring ligt vooral in samenhang met de zakelijke energiesector, energieleveranciers en adviesbureaus.

 

 

 

Door het bundelen van de energievraag van veel bedrijven en instellingen hebben wij een gunstige onderhandelingspositie naar leveranciers. Voor onze deelnemers is dit erg gunstig, want voor iedere deelnemer betekent dit een aanzienlijk lagere rekening en betere voorwaarden.

Elektriciteit en gas worden verhandeld op de beurs; de prijzen veranderen continu. De prijs van elektriciteit en gas wordt bepaald door vraag en aanbod. Vraag en aanbod worden door vele factoren bepaald; economische, politieke, klimatologische en vele andere factoren. Wij monitoren deze marktontwikkelingen en zijn daarmee in staat om het beste inkoopmoment te bepalen. Wij anticiperen op de prijsontwikkelingen en informeren u tijdig als zich een gunstig inkoopmoment voordoet; wij wachten dus niet tot uw contract voorbij is; de prijzen kunnen dan immers veel ongunstiger zijn.

 

De belangrijkste voordelen voor deelnemer aan één van onze collectieven:

  • NRG Compleet is 100% onafhankelijk
  • Marktontwikkelingen worden door ons bijgehouden
  • Resultaat garantie! Betere prijzen en besparing op uw energie nota
  • Kleine letters! Wij zorgen voor betere contractvoorwaarden
  • Kennis en ervaring op het gebied van energie
  • U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt