Zonnepanelen 

Belangrijkste verandering op de energiemarkt: de zon als grootste energiebron.

Zonnepanelen dragen bij aan een duurzame wereld, is een betaalbare energiebron en is eenvoudig toe te passen zonder grote bouwkundige ingrepen.

Financieel gezien is het ook een aantrekkelijke keuze.

Particulieren en ondernemers profiteren met zonnepanelen van diverse fiscale voordelen en een hoog rendement. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor kwaliteit en zekerheid.

NRG Compleet helpt u graag met de overstap naar zonne-energie. Wij leveren zonne-systemen voor woningen & bedrijven met de service die u daarbij mag verwachten.

Wij begeleiden en adviseren onze klanten gedurende het hele traject. Vooraf rekenen wij voor de klant uit wat zij ongeveer aan rendement kunnen verwachten. We maken een zonne-systeem financieel interessanter door de juiste subsidie(s) aan te vragen.

Voor klanten die hun zonne-systeem liever willen financieren werkt NRG Compleet samen met diverse banken die duurzame investeringen graag financieren.

Na de installatie van het zonne-systeem blijft NRG Compleet betrokken door de energieopwekking te monitoren. Klanten genieten hierdoor van het hoogst haalbare rendement. NRG Compleet is op het gebied van zonnestroom een specialist en werkt alleen met A-Merken en betrouwbare partners.

Tot slot “NRG Compleet regelt alles van A tot Z”

Referenties

Bedrijven

Huizen